Aut. Kloakmester i Vejle, Horsens og Skanderborg

Siden 2011 har OCK Anlæg været fast kloakmester for boligejere, virksomheder og foreninger. Kloakmester Ole Kilstofte udfører opgaver af alle størrelser og tilbyder blandt andet kloakservice, rådgivning om opsætning og vedligeholdelse, udvidelse af kloaksystemet, vandskader, fugt, omfangsdræn og meget mere.

 

Kloakmester med faste lave priser

Hos os kan du forvente kloakservice af høj kvalitet til faste lave priser. Vi arbejder som autoriseret kloakmester for både private og erhverv, og uanset projektets størrelse, starter et samarbejde altid med en uforpligtende snak om opgaven.

Vores afdelinger

OCK Kloak - Vejle/Horsens

Mail: ock@ock-anlaeg.dk

Tlf: 2294 7564

Kloakmester i Vejle, Horsens

 

Fugtproblemer eller fugt i kælderen?

Fugt - og specielt fugt i kælderen - er et stort problem for mange. Jo hurtigere du får hjælp til at behandle fugten, jo mindre skade forvolder vandet på dit hus.

Hos OCK Anlæg sørger vores kloakmester altid for at bekæmpe fugten og forebygge at den opstår igen. Hvordan vi bekæmper fugten varierer. Det afhænger blandet andet af, om fugten opstiger nede fra eller kommer fra siderne. Vi hjælper også med omfangsdræn og pumpebrønde.

Du kan selv gøre meget for undgå fugt i kælderen:

  • Sørg for god ventilation
  • Luft ud (for at undgå kondens)
  • Sæt lidt varme på
  • Ophæng en fugtpose

 

Fugt kan gøre stor skade, og vi anbefaler at du reagerer hurtigt, hvis konstruktionen viser tegn på fugt.

 

Få et uforpligtende tilbud

Kloakmester i Vejle, Horsens

Vi kommer altid forbi og tager en snak om opgaven, inden vi giver et tilbud.

 

Omfangsdræn afhjælper fugt i fundament, sokkel og kældervægge

Et omfangsdræn ligger langs husets fundament og ydermure og kan være en god løsning både med og uden kælder. Omfangsdrænet afhjælper fugt i sokkel og fundament, ved at lede regnvand eller grundvand væk fra grunden og føre det hen til kloakken. På den måde aflaster kloakken et stort vandtryk på konstruktionen.

 

Pumpebrønde er intelligent sikring imod oversvømmelse

Oplever du oversvømmelse eller problemer med regnvand? Så er en pumpebrønd ofte den bedste og sikreste løsning. Eksempelvis hvis du har problemer med at aflede store mængder regnvand væk, eller oplever at vandet i toilettet stiger. En pumpebrønd placeres normalt uden for ejendommen og er koblet til kloaksystemet. Pumpebrønden opbevarer vand som kloaksystemet ikke kan håndtere og leder det ud i kloakken, når kloaksystemet igen har kapacitet til at håndtere vandet.

 

Separering af regnvand og spildevand

Kloaknettet er under stigende pres og flere kommuner kræver derfor at grundejere separerer regnvand og spildevand. Separering af spildevand betyder, at regnvand og spildevand afledes igennem 2 forskellige systemer. Det aflaster kloaksystemet, som specielt i nogle områder af trekantsområdet er meget belastet.

Der er mange gode grunde til, at separering af kloak- og spilevand er en god ide, blandt andet faren for oversvømmelse. Om du er boligejer eller erhvervsdrivende vil en oversvømmelse medføre skader på materiel og lager eller ødelægge ting med stor affektionsværdi. OCK Kloakmester tilbyder forskellige muligheder for, at aflede regnvandet selvstændigt, blandt andet en faskine.

Tilskud til separering i trekantomrtådet

I trekantområdet kan du få tilskud til separering af regn- og spildevand.

Du er velkommen til at ringe og høre mere om mulighederne i din kommune.

 

Faskiner aflaster din kloak

En faskine aflaster kloaksystemet ved at opsamle regnvand og lede det direkte ned i jorden. På den måde kan nogle hustande sparre udgiften ved at blive koblet på kloaksystemet.

Hvad er en faskine?

En faskine er en form for kasse som graves ned i jorden for at aflaste kloakken. Faskinen er fyldt med eksempelvis sten, og den aflaster kloakken ved, at regnvand fra taget eller indkørslen ledes hen til faskinen. Faskinen fungerer som opbevaring for vandet og fra faskinen, kan vandet stille og roligt flyde ud i undergrunden, og derfor uden om dine kloaker. Vær opmærksom på, at flere kommuner stiller krav om opsætning af faskiner i forbindelse med udstykning og kloakering af nye grunde.

Der er flere grunde til at opsætte en faskine:

  • Tilbygning til huset
  • Ny garage eller carport
  • Problemer med oversvømmelse
  • Udfordringer med eksisterende kloakering

 

Kloakmester med mange års erfaring

Vi har efterhånden arbejdet mange år som kloakmester, og kan derfor give dig kompetent råd og vejledning når det gælder opgaver inden for kloakering og kloakproblemer. Vi har gennem årene udført mange forskellige kloakopgaver og kan klare det meste.

Vores medarbejdere sætter alle en stor ære i et veludført stykke arbejde, så du kan trygt kontakte os, hvis du skal anlægge nyt kloaksystem eller har problemer med en gammel kloak, der lækker eller på anden måde er utæt.

 

Ved akutte kloakproblemer, ring til Kloakmesteren

Står du med et akut kloakproblem, så kontakt kloakmester Ole Kilstofte med det samme. Du kan træffe Ole på 2294 7564, hvis du skal have akut hjælp.

Du kan kontakte kloakmesteren her.

 

Meget hurtig og effektiv arbejde der blev udført.
Vi kan kun anbefale ham.
- Britta Kamke Juul
OCK Facebook

Få gode råd på Facebook

Slå et smut forbi Facebook og bliv klogere på hvordan vi hjælper vores kunder.

På Facebook giver vi dig også gode råd til haven, nyanlæg og kloakering.

Besøg os på Facebook.

© OCK Anlæg ApS CVR 35382097 Cookiepolitik